Despre noi

Cel mai bun magazin online în categoria "Echipamente de Securitate și Supraveghere"

GPeC.ro: Pe 13 noiembrie 2018, cele mai importante premii ├«n comer╚Ťul electronic rom├ónesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, edi╚Ťia a XIII-a.

Evaluarea magazinelor online a durat 6 luni, au fost luate ├«n calcul peste 200 de criterii de jurizare, iar la final am ob╚Ťinut premiul pentru "Cel mai bun magazin online ├«n categoria Echipamente de Securitate ╚Öi Supraveghere".

├Än 2019, nu am avut niciun contracandidat la categoria "Echipamente de Securitate ╚Öi Supraveghere" ╚Öi, conform regulamentului, premiul nu s-a acordat. Din cele 76 de magazine online participante la toate categoriile, am ob╚Ťinut locul 2 la criteriile "Best Mobile Presence in E-Commerce 2019" ╚Öi locul 3 la criteriile "Best Search Experience in E-Commerce 2019".

Povestea VonMag.ro

Powered by
29 de ani de Experien╚Ť─â

Ne-am ├«nceput activitatea ├«n 1994 cu dezvoltare software, ├«n colaborare cu firma german─â SEB GmbH. ├Än scurt timp am ad─âugat ├«n portofoliu v├ónzarea ╚Öi instalarea sistemelor de alarm─â, supraveghere video ╚Öi detec╚Ťie ├«n caz de incendiu.

├Än anul 2003 am devenit dealer pentru compania H├Ârmann, cea mai mare companie din Europa ├«n producerea u╚Öilor de garaj ╚Öi industriale.

├Än anul 2005 am devenit importator direct al Rosslare Security Products, un produc─âtor de renume mondial, cu o experien╚Ť─â de peste 30 de ani ├«n fabricarea sistemelor de control acces, sistemelor antiefrac╚Ťie ╚Öi a sistemelor de control rond.

De╚Ťinem licen╚Ť─â de func╚Ťionare eliberat─â de Inspectoratul General al Poli╚Ťiei Rom├óne pentru proiectare, instalare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere sisteme de alarmare ├«mpotriva efrac╚Ťiei.

Suntem autoriza╚Ťi de c─âtre Inspectoratul General pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â pentru efectuarea lucr─ârilor de proiectare, instalare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere a sistemelor/instala╚Ťiilor de semnalizare, alarmare ╚Öi alertare ├«n caz de incendiu.

Respect─âm criteriile de preselec╚Ťie GPeC ╚Öi am aderat la standardele Trusted.ro.

De ce s─â cumperi de pe VonMag.ro?

Pentru c─â ├«╚Ťi oferim:

Contact

SC VONREP SRL
RO 6721561
J18/1819/1994
Capital social: 10200 lei
Aleea Pie╚Ťei nr. 1, T├órgu Jiu, Gorj
Telefon: 0377 101 499
E-mail:
Cumperi f─âr─â griji pe VonMag.ro! Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experien╚Ť─â
Ridicare de la easybox 3000 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare op╚Ťional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
Folosim cookie-uri pentru a-╚Ťi oferi o experien╚Ť─â mai bun─â!
Am ├«n╚Ťeles
sus