Despre noi

Cel mai bun magazin online în categoria "Echipamente de Securitate și Supraveghere"

GPeC.ro: Pe 13 noiembrie 2018, cele mai importante premii în comerțul electronic românesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, ediția a XIII-a.

Evaluarea magazinelor online a durat 6 luni, au fost luate în calcul peste 200 de criterii de jurizare, iar la final am obținut premiul pentru "Cel mai bun magazin online în categoria Echipamente de Securitate și Supraveghere".

În 2019, nu am avut niciun contracandidat la categoria "Echipamente de Securitate și Supraveghere" și, conform regulamentului, premiul nu s-a acordat. Din cele 76 de magazine online participante la toate categoriile, am obținut locul 2 la criteriile "Best Mobile Presence in E-Commerce 2019" și locul 3 la criteriile "Best Search Experience in E-Commerce 2019".

Povestea VonMag.ro

Powered by
28 de ani de Experiență

Ne-am început activitatea în 1994 cu dezvoltare software, în colaborare cu firma germană SEB GmbH. În scurt timp am adăugat în portofoliu vânzarea și instalarea sistemelor de alarmă, supraveghere video și detecție în caz de incendiu.

În anul 2003 am devenit dealer pentru compania Hörmann, cea mai mare companie din Europa în producerea ușilor de garaj și industriale.

În anul 2005 am devenit importator direct al Rosslare Security Products, un producător de renume mondial, cu o experiență de peste 30 de ani în fabricarea sistemelor de control acces, sistemelor antiefracție și a sistemelor de control rond.

Deținem licență de funcționare eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției.

Suntem autorizați de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pentru efectuarea lucrărilor de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor/instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Respectăm criteriile de preselecție GPeC și am aderat la standardele Trusted.ro.

De ce să cumperi de pe VonMag.ro?

Pentru că îți oferim:

Contact

SC VONREP SRL
RO 6721561
J18/1819/1994
Capital social: 10200 lei
Aleea Pieței nr. 1, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0377 101 499
E-mail:
Cumperi fără griji pe VonMag.ro! Suport tehnic Gratuit Avem 20 ani de experiență
Transport Gratuit la comenzi de minim 500 lei
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare (opțional)
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună!
Am înțeles
sus