Acesta e site-ul pentru mobil Vezi varianta desktop

Camere IP (324)

Camerele IP sunt camere de supraveghere de tip standalone care se conectează la o rețea Ethernet. Înregistrarea imaginilor se face fie pe un card microSD (vezi modelele de camere IP cu slot pentru card de memorie), fie prin conectarea lor la un NVR, obținându-se astfel un kit complet de supraveghere video.

Camerele IP prezintă avantajul calității superioare a imaginii, flexibilitate, instalare și integrare ușoară, monitorizarea de la distanță prin Internet. Spre deosebire de camerele analogice, care pentru a fi accesate de la distanță trebuie accesat DVR-ul, camerele IP pot fi accesate individual fără a mai fi nevoie de conectarea la NVR. Majoritatea camerelor IP permit alimentarea de tip PoE (Power over Ethernet), permițând transmisia datelor și alimentarea prin același cablu economisind astfel cablu și timp pentru instalarea unui sistem de supraveghere IP. Folosind camere IP pe distanțe lungi, imaginea nu își va pierde din calitate, în timp ce la semnalul analogic există pierderi influențate de distanță.

În această categorie puteți găsi camere IP de tip dome pentru interior sau exterior, camere IP cu iluminator infrarosu, camere IP megapixel, camere IP PTZ (Pan-Tilt-Zoom).

Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3000 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună!
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept
sus