Bine ai venit pe VonMag.ro
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare, analiză a traficului și pentru a-ți personaliza conținutul și anunțurile pe care le vezi.
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept

Terminale Hikvision cu tehnologie de recunoastere faciala Deep-Learning

Hikvision, lider mondial in produsele si solutiile de supraveghere video, a lansat o serie de terminale cu tehnologie de recunoastere faciala. Acestea incorporeaza algoritmi Deep-Learning pentru control acces pentru imbunatatirea operatiunilor in constructii, gestionarea fortei de munca si operatiile de siguranta.

Vor fi disponibile 3 modele de terminale cu recunoasterea faciala, fiecare fiind proiectat in mod unic si flexibil pentru o multitudine de scenarii si aplicatii:

  • terminalul de recunoastere a fetei cu instalare pe perete – aDS-K1T640MF;
  • terminalul DS-K1T605MF;
  • terminalul DS-K5603-Z ce permite instalarea intr-un sistem de control acces pe baza de turnicheti.

Toate modelele sunt usor de instalat si folosit. Tehnologia de recunoastere a fetei este proiectata pentru a putea fi utilizata si in sistemele de control acces pe baza de turnicheti. Modelul DS-K5603-Z se poate roti si pe orizontala pentru a capta imagini facile la cel mai eficient unghi.

Recunoasterea precisa si rapida a fetei

Prin incorporarea de algoritmi Deep-Learning in terminalele sale, Hikvision ofera mai putine intrarzieri in transmisia datelor si o solicitare mai scazuta a componentelor. Ca urmare, terminalele ofera o rata ridicata de succes – rata de captura a fetei poate atinge o acuratete de pana la 99% in mai putin de 0.5 secunde.

In orele de varf, turnicheti echipati cu terminale de recunoastere faciala Hikvision pot raspunde in mai putin de o jumatate de secunda, procesand informatiile a pana la 40 persoane pe minut.

Aceste 3 terminale pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii si pot fi personalizate. Sunt disponibile mai multe moduri de autentificare: identificare faciala, card de identitate, mod personalizat si multe altele. Aplicatiile varieaza de la bunuri imobiliare comerciale, intreprinderi mici sau foarte mari pana la fabrici si agentii guvernamentale.

Tu ce părere ai?

Alți utilizatori au citit și..




Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3800 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
sus