Bine ai venit pe VonMag.ro
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare, analiză a traficului și pentru a-ți personaliza conținutul și anunțurile pe care le vezi.
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept

Tehnologii AI Hikvision

Hikvision continua sa rezolve provocarile din lumea reala si sa creeze produse de valoare pentru utilizatorii finali in mai multe domenii principale: aplicatii industriale, integrarea serviciilor in cloud si edge computing.

Edge Computing

Edge Computing reprezinta o metoda de optimizare a camerelor IP, a sistemelor NVR si a sistemelor de cloud, prin procesarea si analiza datelor la „marginea” retelei – locul cel mai apropiat de sursa datelor. Acest lucru usureaza datacenterul prin mutarea unor cantitati imense de procesare la nodurile retelei, imbunatatind performanta, reactia in timp real si stablilitatea sistemului. Produsele deep learning Hikvision reprezinta, in prezent, cele mai bune exemple de Edge Computing din industrie. Fiind construite din GPU-uri de inalta performanta si algoritmi de invatare, camerele din seria DeepinView ofera tehnologii AI remarcabile. Acestea includ functii inteligente precum filtrarea alarmei false, detectia fetei, numararea persoanelor si detectia autovehiculelor.

Hikvision Datacenter

NVR-urile DeepinMind sunt inspirate din modul cum functioneaza creierul uman pentru a efectua filtre de alarma falsa si alte functii inteligente, cu un grad ridicat de precizie. Acest lucru a fost demonstrat de catre Hikvision la expozitia CPSE: camerele DeepinView Dual-Lens Counting numarau vizitatorii de la intrarea si iesirea standului Hikvision, iar camerele cu inclinare Dual-Lens au fost instalate pentru a masura densitatea.

Integrarea serviciilor in cloud

Datele integrate din produsele edge cum ar fi cele din seriile DeepinView si DeepinMind sunt apoi colectate si trimise catre cloud pentru a crea si actualiza baze de date. Mai mult decat atat, Hikvision are o structura distribuita care incorporeaza computerele de cloud si edge, integrand avantajele acestora cu precizia calcului marginal prin gestionarea unica a datelor din fiecare tehnologie.

Serviciile de tip cloud permit alocarea flexibila si la cerere a algoritmilor si a resurselor, oferind in plus o varietate de servicii cum ar fi video, baze de date si servicii de securitate. Aplicatiile acestor servicii corespund nevoilor unor diverse industrii si aduc o valoare semnificativa intreprinderilor.

Aplicatii industriale

Hikvision a integrat cu succes tehnologia AI in mai multe industrii: Smart City, Intelligent Traffic si Integrated Security Solutions.

Cu tehnologia AI Cloud, spre exemplu, solutia Intelligent Traffic Solution ofera servicii eficiente pentru numeroase aplicatii de trafic rutier. Prin folosirea camerelor panoramice din seria PanoVu si un sistem stabil de pozitionare, harta de tip Cloud poate trece de la monitorizarea pasiva la cea activa. Avand la baza imagini video 4K de la zona supravegheate, Cloud Map poate perecepe informatii despre trafic si ofera un control precis si tridimensional al traficului.

Analiza inteligenta a continutului video in cloud este semnificativ mai ieftina deoarece nu necesita echipamente fizice si costurile suplimentare pe care le-ar presupune (spatiu de stocare, suporturi, aer conditionat, UPS, etc) precum si intretinerea acestor echipamente.

Tu ce părere ai?

Alți utilizatori au citit și..




Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3800 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
sus