HDCVI 6.0 – Evolutia AI pe cablu coaxial

Dahua imbunatateste in mod constant tehnologia HDCVI – in acest an tehnologia HDCVI 6.0 este prima care ofera transmisie 4K in timp real cu capabilitati AI.

Aceasta noua tehnologie ofera o experienta vizuala superioara atat live cat si pe redare la rezolutii 4K in timp real, in timp ce codarea AI ocupa acelasi spatiu de stocare pe HDD. HDCVI 6.0 permite comunicarea in timp real intre camera si DVR. In plus, cu ajutorul AI-ului imbunatatit se pot identifica cu usurinta oameni si masinile dintr-un video, alertand utilizatorii cu alarme exacte, permitand o cautare rapida dupa "masina, om".

Capabilitati AI imbunatatite – cu tehnici avansate ale algoritmilor Deep-Learning, HDCVI 6.0 permite identificarea cu precizie a oamenilor (detectie faciala), masinilor, protectia perimetrului, metadate etc. care sunt folosite pentru alarme in timp real care necesita actiuni rapide.

Codarea AI – Dahua AI duce compresia video la un nou nivel de codificare care poate reduce zgomotul de fundal si poate produce o imagine mai detaliata. Codifica automat prin recunoasterea miscarii umane sau a unui vehicul, imbunatatind semnificativ calitatea obiectului. Deasemenea salveaza cu pana 50% din latimea de banda si stocare comparativ cu H.265 in timp ce se mentine calitatea imaginii.

Benecifii

Comparativ cu supravegherea video traditioanala, HDCVI AI clasifica oamenii si masinile intr-o imagine fapt ce duce la simplificarea urmarii adevaratelor pericole, imbunatatind cautarea si reducand costurile. In plus, Dahua ofera o solutie completa AI de camere 4K full color pentru a asigura o precizie ridicata si pentru a oferi o eficienta ridicata de management prin softurile DSS si DMSS.

  • 4K in timp real este o tehnologie unica si lidera de piata HD-Over-Coax;
  • ofera 30 de cadre pentru o experienta vizuala mai buna;
  • claritatea imaginilor intr-o zona de monitorizare este superioara;
  • codificarea AI economiseste spatiul de stocare permitand utilizatorilor sa se bucure de avantajele actualizarii la rezolutii mai mari in timp ce se pastreaza vechiile spatii de stocare.

Comunicarea audio bidirectionala este o inovatie in tehnologia Audio-Over-Coax.

  • permite utilizatorilor "conversatia" in doua sensuri (interfonie) care se poate utiliza pentru a avertiza intrusii sau pentru a oferi informatii atunci cand are loc un accident.
  • tehnologia avansata de reducere a zgomotului de fundal asigura calitatea audio la nivel de difuzare oferind utilizatorului o solutie de supraveghere video multidimensionala de inalta calitate.
HDCVI Audio-over-Coax
HDCVI 6.0 - Audio bidirectional

Tu ce părere ai?

Alți utilizatori au citit și..
Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3000 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună!
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept
sus