Bine ai venit pe VonMag.ro
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare, analiză a traficului și pentru a-ți personaliza conținutul și anunțurile pe care le vezi.
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept

Cum actionezi sistemul de automatizare de la distanta

Intr-o societate aglomerata, in continua dezvoltare, utilizand modulele smart pentru automatizarea dispozitivelor electrice si electronice vei imbunatati in mod considerabil confortul din propria locuinta.

In cazul automatizarilor ai posibilitatea de a le controla de la distanta prin internet sau local, prin bluetooth, cu ajutorul smartphone-ului, reprezentand o solutie mai accesibila si eleganta atunci cand ai nevoie de mai multe telecomenzi, reducandu-se semnificativ numarul total de telecomenzi ce trebuie achizitionate.

Care sunt avantajele modulelor smart?

In primul rand, ai posibilitatea de a partaja accesul cu familia, persoanele apropiate, invitatii s.a.m.d., putand oricand revoca accesul acestora.

Luam ca exemplu urmatorul scenariu: te afli intr-o deplasare sau excursie nefiind in apropierea locuintei. Instaland si folosind modulul Smart N1 poti permite accesul invitatilor facil de la distanta prin atingerea unui buton, iar daca ai deja si un sistem de supraveghere instalat, vei putea vedea in timp real ceea ce se intampla in locuinta.

In al 2-lea rand, sistemul Smart N1 are un grad ridicat de securitate, fiind accesibil doar de catre utilizatorul master care poate revoca sau permite accesul altor utilizatori la automatizarea la care a fost instalat.

Actionarea automatizarii se poate face direct de pe ecranul principal al telefonului smart, prin adaugarea unui widget pe ecranul principal al telefonului, widget care permite controlul total al modulului.

In cazul in care in locatia unde a fost instalat un sistem de automatizare porti, garaj nu exista conexiune la internet exista o alternativa prin bluetooth, acesta avand avantajul faptului ca nu depinde de o conexiune permanenta la internet. Cu ajutorul solutiei bluetooth de la Nold vei putea deschide sau inchide automatizarea din confortul propriei masini folosind un smartphone, doar cu ajutorul bluetooth-ului. Modulul, prin intermediul aplicatiei, permite controlul a 2 automatizari (porti si/sau garaj), precum si folosirea functie geofencing – atunci cand te afli in vecinatatea automatizarii se poate seta ca aceasta sa se deschida, respectiv inchida singura, nemaifiind necesara interactiunea fizica cu telefonul.

Folosind aceste module iti vei usura viata de zi cu zi si vei avea mai mult timp pentru alte activitati cotidiene.

Iti oferim reduceri de pana la 46% la modulele smart, daca le achizitionezi impreuna cu o automatizare. Vezi detalii!

Tu ce părere ai?

Alți utilizatori au citit și..




Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3800 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
sus