Bine ai venit pe VonMag.ro
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare, analiză a traficului și pentru a-ți personaliza conținutul și anunțurile pe care le vezi.
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept

Camere Hikvision cu tehnologie ColorVu - imagini cromatice in intuneric

Desi camerele de securitate devin din ce in ce mai performante si accesibile, exista multe cerinte de securitate care inca nu pot fi indeplinite, cum ar fi vizionarea si inregistrarea pe timp de noapte la o rezolutie inalta precum si filmarea color.

Pentru a rezolva in mod eficient aceasta problema, camerele Hikvision dotate cu tehnologia ColorVu extind si sporesc capacitatile sistemului de supraveghere in intuneric, capturand pe timp de noapte imagini cromatice vii – rezultand o imbunatatire a sigurantei pe timp de noapte.

Ca producator de sisteme de supraveghere video, Hikvision a dezvoltat si este intr-o continua dezvoltare de produse echipate cu noi caracteristici inovatoare bazate pe tehnologii de supraveghere video care au fost rafinate si imbunatatite in deceniile anterioare.

Capacitatea specifica camerelor Hikvision ColorVu de a capta detalii in lumina scazuta a rezultat din doua descoperiri specifice in tehnologiile hardware: lentile avansate si senzori cu o sensibilitate ridicata. Fata de lentilele obisnuite, lentilele ColorVu au o „super-deschidere”, ajungand pana la F1.0 ceea ce permite patrunderea unei cantitati mai mari de lumina rezultand imagini mai clare, mai luminoase.

Apertura camera de supraveghere obisnuita versus camera Hikvision ColorVu
cantitatea de lumina ce intra intr-o lentila cu diafragma F1.0 este de pana la 4 ori mai mare fata de F2.0

Deasemenea, lentilele Hikvision ColorVu ofera o optica cu anti-reflexie in banda larga (BBAR) si o dispersie scazuta pentru a reproduce in mod eficient imaginea si saturatia culorilor.

Sensibilitatea ridicata a camerelor cu tehnologie ColorVu este proiectata pentru aplicatii de supraveghere in care sunt necesare imagini color de rezolutie inalta chiar si in mediile slab iluminate. Senzorii ColorVu au o eficienta extraordinara de conversie fotovoltaica – folosindu-se de o tehnologie avansata, o noua structura de colectare a luminii care imbunatateste in mod considerabil utilizarea luminii. Testele demonstreaza ca, camerele ColorVu furnizeaza in mod continuu imagini colorate si clare chiar si in cele mai scazute niveluri de lumina. In acelasi timp algoritmul de auto-adaptare garanteaza o calitate ridicata a imaginilor.

In plus, in procesul de proiectare sunt luate in considerare si conditiile iluminarii extreme. Camerele ColorVu sunt echipate cu lumina suplimentara calda, astfel incat atunci cand nu exista nici o sursa de lumina – iluminatul stradal, prezenta stelelor etc. - se garanteaza imagini colorate. Aceasta caracteristica asigura o iluminare ecologica si calda, reducand orice decolorare a obiectivului supravegheat.

Comparatie intre o camera conventila de supraveghere si o camera Hikvision ColorVu
comparatie realizata intr-o camera de teste intunecata (0 lux), camerele fiind echipate cu iluminare suplimentara.

Ca si rezultat, camerele Hikvision ColorVu ofera imagini video colorate 24/7 in conditii de iluminare scazuta. Acestea exceleaza la captarea de imagini cromatice vii intr-o multitudine de scenarii, cum ar fi locurile publice fara iluminare, parcurile industriale, intersectiile de trafic in medii cu lumina scazuta si multe altele – informatia despre culoarea obiectelor pe timp de noapte fiind deosebit de importanta.

In general, informatiile despre placuta de inmatriculare a unui autovehicul suspect sunt esentiale in cazul unei anchete privind accidentele rutiere. Cu toate acestea, atunci cand autovehiculul nu este inmatriculat sau placuta de inmatriculare este intentionat acoperita, vehiculul poate fi identificat doar prin caracteristicile sale – marca, model, dar mai ales culoarea. Pe timp de noapte in conditii de iluminare slabe sau complet intunecate, camerele Hikvision ColorVu capteaza imagini color.

Tehnologia Hikvision ColorVu va fi utilizata in seria de produse Turbo HD 5.0 si Easy IP 4.0.

Vezi camerele ColorVu

Tu ce părere ai?

Alți utilizatori au citit și..




Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3800 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
sus