Bine ai venit pe VonMag.ro
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare, analiză a traficului și pentru a-ți personaliza conținutul și anunțurile pe care le vezi.
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept

Prezentare camera Turbo HD Hikvision DS-2CE16D7T-IT3Z

Camera DS-2CE16D7T-IT3Z vine intr-o cutie de carton, in partea din fata cat si din spate gasim o poza cu produsul precum si cu specificatiile de top ale acestuia. In interiorul cutiei gasim:

  • camera propriu-zisa;
  • manual de instructiuni;
  • suruburi si un sablon pentru montarea camerei.

Din punct de vedere vizual, este confectionata din plastic in proportie de 90% doar piciorul de prindere find din metal. Obiectivul vine acoperit cu folie din plastic pentru a nu se zgaria.

Specificatiile principale ale camerei DS-2CE16D7T-IT3Z

Beneficiaza de tehnologia Turbo HD avand un senzor de imagine de tip CMOS de 2Megapixeli cu inregistrare in timp real la 25 cadre pe secunda (fps), un senzor IR de tip EXIR ce permite vizualizarea pe timpul noptii la o distanta maxima de 40m, WDR 120dB (Wide Dynamic Range) – functie ce permite obtinerea de imagini clare cu foarte multe detalii, atat in zona cu lumina puternica, cat si in zona intunecata, insa avantajul acestei camere il reprezinta lentila varifocala motorizata, de 2.8-12mm, care permite modificarea unghiului de vizualizare pe orizontala intre 114.5° si 35.1°. Deasemenea focalizarea se face manual, nu se face automat.

Ce inseamna lentila varifocala motorizata?
Spre deosebire de o lentila fixa al carei unghi de vizualizare pe orizontala este fix, o lentila varifocala permite modificarea acestui unghi permitand efectuare de zoom (se va "vedea" mai putin stanga-dreapta, dar calitatea imagini pe zona focusata va fi mai buna). Diferenta dintre o lentila varifocala si o lentila varifocala motorizata consta in faptul ca cea motorizata poate fi reglata oricand direct din DVR, spre deosebire de lentila varifocala nemotorizata care trebuie reglata manual la instalare sau de fiecare data cand se doreste modificarea unghiului de vizualizare.

Camera DS-2CE16D7T-IT3Z a fost testata impreuna cu un DVR Turbo HD Hikvision DS-7208HQHI-SH/A iar mai jos este prezentat un sample in care veti observa calitatea imaginii:

Cum ți s-a părut prezentarea?

Alți utilizatori au citit și..




Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3800 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
sus