Bine ai venit pe VonMag.ro
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență mai bună de navigare, analiză a traficului și pentru a-ți personaliza conținutul și anunțurile pe care le vezi.
Mai multe informații în politica de confidențialitate.
Accept

Prezentare Dahua SD22204T-GN-W

SD22204T-GN-W reprezinta o camera de tip mini Speed Dome IP Wireless cu carcasa rezistenta la intemperii si grad de protectie IK10 antivandal. Avand o carcasa cu protectie la intemperii si antivandal, accesul la cardul microSD se face desfacand partea superioara a carcasei, suportand un card microSD de pana la 128GB.

Ca orice producator care se respecta, Dahua include in pachet:

  • camera propriu-zisa + antena pentru wirelesss;
  • manual de instructiuni si instalare;
  • accesorii: imbus, suruburi pentru prindere, sablon pentru montaj.

Camera IP Wireless SD22204T-GN-W se remarca prin carcasa cu protectie IP67 cu rezistenta la intemperii si IK10 antivandal, poate fi utilizata cu succes la exterior facand fata indiferent de conditiile meteorologice. Fiind o camera de sine statatoare, necesita doar alimentarea, alimentare ce se realizeaza de la un alimentator de 12V si 2A (neinclus) sau de la un NVR / switch PoE.

Senzorul de imagine este de tip CMOS de 1/2.7", oferind o rezolutie de 2MP 1920x1080 care alaturi de lentila varifocala motorizata de 2.7-11mm (zoom 4x) ofera o calitate exceptionala a imaginilor chiar si atunci cand se efectueaza zoom.

Prezinta 3 steam-uri independente: cel principal pentru vizualizarea de la distanta folosind un PC sau laptop si inca 2 sub-stream-uri pentru vizualizarea de pe telefonul mobil atunci cand se folosesc datele mobil (daca se foloseste stream-ul principal, se va epuiza mai rapid traficul de date).

Avantajul acestei camere IP il reprezinta functionarea standalone precum si functiile inteligente de analiza a continutului video IVS cum ar fi detectia faciala. Asa cum sugereaza si numele, aceasta are rolul de detectie faciala dintr-o anumita scena, scena setata de utilizator in functie de necesitatile proiectului existand posibilitatea de marire a zonei in care s-a realizat detectia.

Optional, se poate folosi si functia de detectie obiect abandonat / lipsa, functie care are rolul de a determinat indepartarea unui obiect din raza de actiune prestabilita de catre utilizator sau in cazul aparitiei unui obiect suspect in zona respectiva, generand o alarma. Se pot face setari pentru a trimite alerte pe PC, tableta, telefon samd.

Camerele de supraveghere cu functii IVS sunt foarte utile atunci cand se supravegheaza depozite, spatii de stocare aglomerate, spatii in care este greu de observat atunci cand un obiect este sustras. Folosind un sistem de supraveghere video automatizat cu functii IVS, obiectele din zona monitorizata vor fi automat identificate, generandu-se alarme care avertizeaza beneficiarul in timp util, intervenindu-se la timp pentru reducerea pagubelor materiale.

Vezi specificatiile si pretul modelului SD22204T-GN-W

Cum ți s-a părut prezentarea?

Alți utilizatori au citit și..




Cumperi fără griji pe VonMag.ro Suport tehnic Gratuit 20 de ani de Experiență
Ridicare de la easybox 3800 de lockere, 24/7
Retur în 30 de zile vezi detalii
Deschidere colet la livrare opțional
Comandă fără cont Simplu și rapid
Poti sa platesti online pe VonMag.ro
Pana la 4 rate fara dobanda
ANPC - SAL SOL
sus